FashionTools • A.PLESMANLAAN 6 • 9615TH KOLHAM • Tel: +31(0)598-382057 / +31(0)6-22947685 • Mail: info@fashion-tools.nl

Wat doet FashionTools?

FashionTools is een private label producent voor confectie; blazers, rokken, broeken en blouses, daarnaast heeft FashionTools een eigen  bonnetterie lijn in Italië.

FashionTools is gevestigd in Noord Nederland en verzorgt de volledige productielijn van dameskleding voor grootwinkelbedrijven en merken; van ontwerp, inkoop, productie, logistiek en after-sales. 

FashionTools neemt de klant zoveel mogelijk werk uit handen. Vooraf bespreken we eerst wat de wensen zijn en vervolgens regelen wij het hele proces. Uiteraard wordt de klant in het hele proces op de hoogte gehouden en vooraf gaand aan elke productie worden monsters ter goedkeuring gemaakt. Communicatie, efficiëntie en duidelijkheid staat voorop! 

De productie wordt voor een groot gedeelte verzorgd in Polen, maar ook in Italië, Portugal en Macedonië. Door eigen transport en jaren lange ervaring, is een super snelle lijn ontstaan van polen naar Nederland, waarin de producten soms al binnen 2 – 3 weken geleverd kan worden.

FashionTools produceert maatschappelijk verantwoord en werkt alleen met ateliers waarin volwassen mensen werken op een verantwoorde manier met goede arbeidsomstandigheden.

Door de veelvuldigheid van de producties, worden de kosten zo laag mogelijk gehouden. Per klant wordt een eigen patroon basis neergelegd, waarin elke keer geput kan worden om deze kosten zo laag mogelijk te houden. Ook heeft FashionTools regulier transport, waar iedere klant van kan profiteren, hoe voller de vrachtwagen, hoe lager de kosten.

FashionTools levert altijd franko huis en omdat het aangeleverd wordt door eigen chauffeur is het aantal manco’s bijna nihil en de snelheid optimaal!